И ещё, парни, сразу хочу предупредить, кто будет безобразничать в бусе ( мусорить,блевать и т.п.)- будут возмещать уборку из своего кармана...по крайней мере меня об этом сразу предупредили...
мат-это мысли вслух...
Прывітаньне. Мы ўчатырох таксама едзем у Львоў на футбол. Мы едзем сваёй машынай. Але мы ня ведаем дзе і як набыць квіткі. Ці то ў Федэрацыі, ці яшчэ дзе. Мы былі б вельмі ўдзячныя калі б Вы падказалі, альбо нават дапамаглі набыць квіткі на беларускі сэктар. З нас, вядома, львоўскае піва
сегодня узнал что точно смогу поехать! так что я с вами, записывай)
Тут типа демократия, а на самом деле царство, я так люблю свою страну, но ненавижу госсударство!
ТАК, паважаныя, давайце тут не пісаць, хто едзе, а толькі пытаньні надзённыя. Хто зьбіраецца - мне ці Ігару у асю, лічку, на мыла ці званіце. Важна ведаць ня тое, што выедзеце. а пацьвердзіць гэта здачай грошай.
Плюс такая акалічнасьць: калі ня хопіць удзельнікаў фан-клуба. каб закрыць усе месцы ў аўтобусе, давядзецца браць левых людзей. З таго ж форума ПБ, напрыклад. А гэта зойме пэўны час. Адпаведна трэба здаць грошы як мага хутчэй. Дык што давайце арыенціравацца на 10 жніўня. Потым хто не пасьпеў - той сам вінаваты, вашыя месцы зоймуць незнаёмыя ці малазнаёмыя людзі.