Яшчэ амаль што год, АЛЕ!!!!!! Асабіста ў мяне сытуацыя такая: нават калі атрымаецца з дапамогай федэрацыі аформіць выезд па адэкватнай цане, на яго ў мяне ўсё роўна ня хопіць грошай. Бо я еду ў Харватыю пры любых раскладах, дык што чакаецца фінансавы крызіс. У мяне ёсьць магчымасьць зрабіць запрашэньне і атрымаць у асабістым парадку ангельскую візу. Таму я літаральна на наступным (ці праз 2) тыдні бранірую і аплачваю крэдытнай карткай праз інтэрнэт пералёт туды-назад. Прыблізныя расклады: Варшава »Лондон (Лутон) Дата:Пн 12 Окт. 09 Класс тарифа:Web Рейс:W6 409 Отправление: WAW 06:00 Прибытие:LTN 07:35 1 Взрослый: 149 PLN
Даехаць да Варшавы можна максімум за 120000 (туды-назад), але можна і за менлыя грошы (проста не так камфортна і хутка). Дык вось, калі ёсьць яшчэ ахвотныя - трэба хутка-хутка вырашаць, пакуль не разабралі бюджэтныя месцы, бо іх даволі аператыўна раскупаюць. Я б параіў нават тым, хто яшчэ ня ўпэўнены ў атрыманьні візы, але хоча рызыкнуць, аплаціць той квіток. 85 баксаў не такія грошы, калі страціць (ды й мне здаецца, можна потым неяк перапрадаць квіток, але гэта трэба высьвятляць). У выніку сьмета на паездку атрымаецца сьмешная: 85 баксаў палёт+60 баксаў (да/ад варшавы)+104баксы (віза)+ 100 баксаў (хостэл у цэнтры, 3 ночы, 4 чалавекі ў нумары. Можна адшукаць за меншыя грошы, але далей ад цэнтра)+ 100 баксаў (квіток на футбол)+пакушаць мінімум= 450 баксаў. Нават калі ў нас атрымаецца арганізаваць выезд нядорага, гэта ўсё роўна баксаў 600 мінімум. ЗЫ. Калі маеш брытанскую візу, можна без шэнгена заехаць у польшчу, але толькі на суткі для транзіту да аэрапорта, і нахад аналігічна. Дык што калі раніцай прыехаць, можна яшчэ і Варшаву паглядзець)
Вариант Велеса хорош в плане денег спору нет, ведь если ехать через "путешествия" там всякие то ценник будет неслабый. А что с визами, если индивидуально ехать, кто знает, какие условия выдачи, что к чему тут вобщем, поделитесь ссылкой или если так знаетае -- расскажите.
Не пішыце тут фігні а-ля "трэба ехаць". Каму трэба - той паедзе. Я ж алмыслова напісаў: хто хоча сэканоміць і ў каго ёсьць магчымасьць візу атрымаць праз знаёмых у англіі - набывайце квіткі разам са мной, каб весялей ехаць было. А не - давядзецца пам пераплачваць турфірмам, баксаў 200 у лепшым выпадку. Тыдзень-паўтара на разважаньні
Cogito ergo sum
итоговая сумма 258 PLN - это есть не совсем правда. Данная сумма набеагет если платишь банковским переводом. Платить, то все будут карточкой, а это значит сумма будет 288 PLN. В эту сумму входит также провоз 1шт личных вещей (небольшой рюкзак) весом не более 10 кг. за доп плату можно везти багаж (скорее всего 72 PLN). Это не на много меняет суть дела, но к этому надо быть готовым. Пару USD можно съэкономить, если курс доллара будет расти по отношению к злотому (пока что так и есть)
Linz.by - интернет-магазин контактных линз и средств по уходу за ними
Бляха, здаецца, у сяне таксама касяк з вiзай. А шчасьце было так блiзка. Давядзецца хуценька прабiавць пытаньне з БФФ на прадмет вiзавай падтрымкi. Альбо прабiць, колькi каштуе афармленьне голай вiзы на турфiрме.
Cogito ergo sum