Працэс пайшоў. Людзі здаюць першыя грошы. Ужо 29 месцаў (з 44-х) занятыя. На працягу тыдня трэба здаць мне 50 ойра (каб забраніраваць сабе месца). Астатнюю суму (папярэдне 300 ойра за вылікам зданых ужо 50-ці) здаць да канца месяца. Дакументы - да 2 жніўня. усе спраўкі рэкамендую браць у апошні момант. каб там была сьвежая, актуальная інфа. Тут, у шапцы, буду весьці статыстыку забраніраваных месцаў
Cogito ergo sum
мля... канешне з баблом вялікія праблемы... я пра што думаю - можна зрабіць эканомію на візах - праз федэрацыю можна прабіць бесплатныя
Vita brevis - Patria Aeterna
Блин, на автобусе за 300 с хвостом евро я тоже поеду. =) Это не помешает на Англию денег собрать. Мы радость в каждый дом приносим Один Четыре Восемь Восемь!
Фишка у тым, што визавая падтрымка у гэтыя грошы будзе уваходзиць. Увогуле, цэну я яшчэ ня ведаю. Магчыма, запросяць на парадак болей (але тады будзем думаць, як самим усё прабиць, акрамя виз). Я гэтыя 300 з хвастом атрымау метадам анализа аналагичных турау па Чэхии-Германии, на такую саму колькасьць дзён и начлегау и наматаных киламетрау. Таму даражэй можа быць тольки таму, што харвацкая виза хз кольки пацягне (але думаю, баксау 30 максимум) плюс паслуги фирмы бльшыя, бо тур нестандартны ципа.
Бясплатныя визы праз федэрацыю прабиць будзе праблема я баюся. Кали увогуле прабиць визавую падтрымку - каб шэнген дали - тады я б без ниякай турфирмы арганизавау тур (тольки экскурсавода трэба знайсьци))). Будземс паглядзець. Пакуль што я бачу, што ахвотных павинна хапиць
Я так разумею, што Харватыя не ўваходзіць ані ў ЕС, ані ў Шэнген (але шэнген, мабыць, у гэтым годзе атрымаюць). А гэта значыць, што будуць патрэбны абедзве візы.
Мне больш падабаецца першы варыянт, але навошта начоўка па дарозе ў Прагу? Я ў кастрычніку ездзіў туды аўтобусам - дарога займае суткі. Не думаю, што гэта зашмат, да таго ж стаміцца не паспеем. Карацей, я лічу, што з транзітнымі гатэлямі яшчэ можна падумаць )
І яшчэ. Дарога ў Беларусь без перапынкаў?
Увогуле таксама жадаю паехаць. Было б выдатна назбіраць хаця б палову аўтобуса ))
Значыць так, чым карацей і адпаведна таньней паездка тым больш шанцаў назьбіраць аўтобус. Прашу ўлічваць спадароў-вандроўнікаў, што чым болей мы будзем езьдзіць тым больш грошаў праматаем ў дадатак да вышэйагучанага рахунку( думаю гэтую лічбу можна сьмела павялічваць удвая) да таго ж і квіткі будуць нешта каштаваць- не прабівалі колькі звычайна там квіткі каштуюць?
Да і сапраўды шмат дзен - шмат грошаў - менш людзей. І яшчэ з працай могуць узнікнуць праблемы, а паглядзеўшы на каляндар (там укаіна) іншагароднім трэба адпрашваца.
КАЖДЫЙ ХОТЕЛ БЫ БЫТЬ РЕЖИСЁРОМ СВОЕЙ ЖИЗНИ - ВЕДЬ НАША ЖИЗНЬ КИНО... В.ЦОЙ - ЖИВ
Цитата из "ВоФ"- "Ни одна(?) из поездок пока не обошлась без инцидентов. Штраф за выходки во Львове еще выплачиваются. Поэтому английский пример (отдел футбольной полиции) принят на вооружение. РЕШЕНО ВКЛЮЧИТЬ В СОСТАВ ВЫЕЗДНОЙ ГРУППЫ СОТРУДНИКОВ МВД" С нами едут???
В тюрьме столько не сидят, сколько мы в интернете )
Вот меня кстати эт тож интересует??? Вроде это из за того случая на вокзале,когда поезд уехал без наших!
В тюрьме столько не сидят, сколько мы в интернете )
Сообщение отредактировал SP@RK - Аўторак, 20 Студзень 2009, 15:54