Сайт ды форум - Страница 5 - Форум B-12
Субота, 19 Травень 2012, 16:07
| RSS
Галоўная | Сайт ды форум - Страница 5 - Форум B-12

Нашыя навіны, аб'явы, анонсы ...

[ Новыя паведамленні · Удзельнікі · Правілы форума · Пошук · RSS ]
Страница 5 из 65«12345676465»
Модератор форума: Пачкуля_Пёстренький, veles, sauron_by 
Форум B-12 » В-12 » В-12 » Сайт ды форум (Як удасканаліць?)
Сайт ды форум
МаркДата: Серада, 05 Снежань 2007, 16:21 | Сообщение # 1
Дублёр
Награды: 0
Статус: Offline
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Сообщение отредактировал Марк - Серада, 05 Снежань 2007, 16:23

YURIUSДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 13:32 | Сообщение # 61
Ветэран
unkind, для фоток можно есть кнопочка IMG или же заливая через прикрепить файл и потом код этого файла $image1$ вставить

FotoPlaneta.by
Профессиональный магазин фототехники.
Зеркальные фотокамеры, объективы и вспышки, карты памяти и фильтры, сумки и фото-рюкзаки.

velesДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 15:21 | Сообщение # 62
Галоўны трэнер
Хто зачыніў - той зачыніў. Я зачыніў. Два мемяцы часу было пра розы патрындзець))
Зараз выбіраем і аператыўна робім

Cogito ergo sum

Пачкуля_ПёстренькийДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 15:24 | Сообщение # 63
Галоўны трэнер
Награды: 1
Тоталітарізм...... Разговарівать не відя эскізов - как это похоже на нашу страну..........

Динамо Минск!!!!!
Жыве!
Проблемы с сессией - тебе сюда

SoftAntДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 16:28 | Сообщение # 64
Юніёр
veles, Андрей свяжи меня как нибудь с Денисом или с собой и мы решим все финансовые вопросы! Кстати есть возможность пока тихо на фирме сделать календарики....

belarus12Дата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 16:41 | Сообщение # 65
Злобный админ
Пачкуля, давай без высоких слов
что тут обсуждать, есть 4 варианта, нужно выбирать, в бланке голосования можно предложить свои идеи, только если слушать каждого то получится не понятно что, на вкус ицвет как известно
если не нравится не один из вариантов, можно не делать, можно было свой нарисовать времени было вагон, не умеете рисовать, ну тогда либо принимайте что есть, либо без розы
а то обсуждать можно и до следующего Нового года
зЫ. только не говорите что вы не знали, что можно свой предложить и что вообще собираемся розы делать=)

Пачкуля_ПёстренькийДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 16:45 | Сообщение # 66
Галоўны трэнер
Я всё написал и проголосовал давно.

Динамо Минск!!!!!
Жыве!

AlexGДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 16:55 | Сообщение # 67
Галоўны трэнер
Награды: 3
А что, собираемся розы делать ? biggrin biggrin biggrin

мат-это мысли вслух...

velesДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 17:07 | Сообщение # 68
Галоўны трэнер
З Дзянісам няма чаго кантактаваць. А я сам з табой хачу скантактавацца, толькі цябе дастаць цяжка))))На тэлефон жонка адказвае, аські няма. Чытай мыла, а лепей пазвані, як будзе час, на 6563426. Можна нават сёньня ўвечары. А пра каляндарыкі я сам хацеў спытаць. Я тады аператыўна эскіз падрыхтую

Cogito ergo sum

SoftAntДата: Аўторак, 11 Снежань 2007, 17:32 | Сообщение # 69
Юніёр
veles, Добренько сегодня наберу!

velesДата: Серада, 12 Снежань 2007, 02:54 | Сообщение # 70
Галоўны трэнер
Так, народ, дайце мне тую фотку з фаерамі. Вельмі трэба і хутка. Дамавой, сказалі, што ў цябе......

Cogito ergo sum

velesДата: Серада, 12 Снежань 2007, 02:56 | Сообщение # 71
Галоўны трэнер
І прызнайцеся, у каго дыск з матчамі, бо потым калі даведаюся - кепска будзе))

Cogito ergo sum

Пачкуля_ПёстренькийДата: Серада, 12 Снежань 2007, 09:20 | Сообщение # 72
Галоўны трэнер
veles, Андрюша, с какими матчами? У меня один тут лежит какой-то.

Динамо Минск!!!!!
Жыве!

ice2Дата: Серада, 12 Снежань 2007, 11:25 | Сообщение # 73
Поганый макаронник
veles, очень давно он был у меня. потом я его отдал обратно Дэну (так как брал у него), дальнейшая судьба діска мне не ізвестна=) пытай юнайтеда...

velesДата: Чацвер, 13 Снежань 2007, 02:48 | Сообщение # 74
Галоўны трэнер
"Аперацыя Крот2: фанацкі "беспредел""

Я вельмі не хацеў пісаць штосьці падобнае, але даводзіцца гэта рабіць.
Напярэдадні гульні з Галандыяй узьнікла наступная праблема дагэтуль мне невядомая, бо я летам быў у штатах і непасрэдна гэтым пытаньнем не займаўся. Але пачалі з'яўляцца скаргі ад людзей менавіта да мяне, як да лідара фан-клуба, што Дэн, як высьветлілася для мяне, яшчэ летам сабраў грошы, але яшчэ не аддаў майкі людзям. Я тады больш шчыльна заняўся гэтым пытаньнем, але мне і іншым удзельнікам фан-клуба Дэн распавядаў пастаянна пра нейкія праблемы, праз якія у яго не атрымліваецца майкі аддаць. Але яны быццам бы былі гатовыя. Калі ж ўзьнікла неабходнасьць зрабіць майку для Жаўнова, вырашылі ўзяць адну з маек Дамавога ў Дэна, каб сэканоміць. Мы з Юрыусам чакалі Дэна і нават дамовіліся пра сустрэчу, але у Дэна зноў з'явіліся нейкія дзіўныя праблемы, праз якія ён ня здолеў прыехаць і аддаць майку. Давялося плаціць 40000 за новую майку для Жаўнова.

Пасьля пістонаў ад мяне перад Галандыяй Дэн паабяцаў (сказаўшы, што майкі даўно гатовыя) аддаць іх мне на днях. Пасьля двух -трох спробаў сустрэцца (тэлефон дзівосным чынам быў недаступны, але я так думаю, проста скідвалі мой званок) нічога не атрымалася. Адначасова дэн дзівосным чынам зьнік з нашага сайта і з ПБ, але рэгулярна пісаў на казахскім форуме, адкуль было відавочна, што нэт у яго ёсьць, але ён чамусьці хаваеца ад нас з вамі. Адсюль я зрабіў выснову, што маек у яго няма. Я ня ведаю, што здарылася з тымі грошамі на майкі: ці ён проста аблажаўся з вырабам маек і не хацеў прызнавацца. што аблажаўся; альбо ён куўдысьці прасраў грошы (напрыклад, на таталізатар, альбо на паездку ў Віцебск, хаця я асабіста не хацеў верыць у апошні варыянт і да апошняга стараўся ў ратаваць яго рэпутацыю). Пасьля таго, як я (напэўна апошні з фан-клуба) паверыў, што маяк у Дэна няма і не здолеў да яго дазваніцца, я напісаў яму па асе, што я ня веру, што ў яго ёсьць на руках майкі, але сказаў, аб ён не ганьбіў сваё імя і аператыўна зрабіўмайкі і аддаў мне. Я сам быў цэлы тыдзень вельмі заняты, таму даў Дэну тыдзень на выраб маек. Прайшло нават больш за тыдзень. У аўторак я нарэшце здаў курсач. у сераду патэлефанаваў Дэну і мы дамовіліся сустрэцца ў чацьвер у гадзіну дня на Акадэміі навук. Мне было нязручна сустракаца ў гэты час, бо вучуся на другую зьмену, і я папрасіў Ігарка, ён як-раз вучыцца непадалйку. Адмыслова я час не хацеў мяняць, каб даць Дэну менш прасторы для манёўра (чытай: галімых атмазак). Ясен хер, ніхто на сустрэчу не прыйшоў. атрымліваецца, я яшчэ і сябе пад удар падставіў, бо Ігара папрасіў майкі забраць, а Дэн сваю сраку не прыпёр. праз пару гадзін ён нарэшце пазваніў (у 13-00 не ўздцмаў слухаўку), і сказаў, што н п'яны ў Магілёве і просіць прабачэньня за тое, шо не прыйшоў. У панядзелак я тэлефаную Дэгу, каб дамовіцца на аўтрак. Але ў аўторак ён заняты. Добра. Я ўжо вырашыў, што пастаўлю яго да сьценкі, калі скажу, што прыеду ў любы час і ў любое месца. Я гатовы быў ахвяраваць асабістым часам (хаця ён сам павінен быў зрабіць майккі і раздаць іх людзям) і прыехаць у лдбы куток менска ў любы час. Дамовіліся на сераду на 13-00. У сераду (сёньня) я вырашыў падстрахаваца: даслаў СМС-ку з нагадваньнем пра сустрэчу. ён мне адказаў, што заняты будзе, і сустрэнецца са мной пазьней. Я прагульваў пары і чакаў тэлефанаваньня. Ў 16-00 прыблізна патэлефанаваў яму сам. Ён сказаў, што ужо хутка вызваліцца і сустрэнемся. Хутка мне ніхто не званіў, таму я сам пазваніў пасьля 17-00 (сам я ў гэты час быў на кастрычніцкай), але Дэн быў недастцпны. Штосьці часта ён апошні месяц недастцпны, не здаецца вам так? У выніку атрымалася дазваніцца, але ў яго былі нейкія праблемы з сувязьзю (на гэты раз, здаецца, сапраўдныя). Але я пасьпеў яму сказаць, што будуць чакць яго ў 18-00 на станцыі Акадэмія Навук. Ён пагадзіўся. У 18-00 я стаяў на платорме Акадэміі Навук. Дэн не з'явіўся. Тэлефон яго не адказваў. Я чаказ 40 хвілін. Поотым у мян была сустрэча зь лепшай сяброўкай, у якой быў Дзень нараджэньня. Больш чакаць я банальна ня мог (ды і навошта. 40 хвілін - толькі ( дзяўчыны. прабачце) баба так можа спазьняцца). Дзваніцца яму не атрымалася. Нават калі дапусьціць, што тэлефон сапраўды не працаваў, ён ведаў (бо я яму сказаў пры апошняй размове і СМС-ку яшчэ гнапісаў), што я буду чакаць на платформе. Ніхто не з'явіўся. ніхто не пазваніў мне да гэтага часу (а зараз 2 ночы) і не палумачыў, што здарылася. Але позна штосьці тлумачыць. Мне больш не хочацца званіць яму (хаця гэта ён мне павінен званіць, каб я дапамог майкі раздаць, калі ён такі заняты), бо ён не адказвае, альбо выдумляе якую-небудзь чухню.

Я, на правах каардынатара, заяўляю наступнае: усё, што казаў нам Дэн на працгу апошняга месяцу - галімы піздзёж, чыстая хлусьня. Сваімі паводзінамі ён паказаў, што лічыць 50 чалавек фан-клуба дурнямі, дэбіламі, і карміў нас пустымі абяцанкамі. На падставе ўсіх вышэйапісаных падзей я магу зрабіць выснову, што маяк няма і , відаць, ня будзе. Грошы таксама невядома дзе (я не магу гэта высьветліць, бо банальна не магу дабрацца да Дэна).

Спрабуючы навешаць лапшу кучы людзей, ён сапсаваў сваю рэпутацыю, страціў мой давер па справах фан-клуба. Больш таго, ён павінен людзям пэўную суму грошай, і гэта фактычга можна расцэньваць як вараўство.

Я дапускаю (зь верагоднасьцю 1 адсотак), што майкі зробленыя, ці хаця б грошы цэлыя, але хачу дадаць наступнае: чалавеку, які так эгаістычна і пахуістычна ставіцца да іншых людзей і іх часу і праблем (не выконваючы свае абавязкі), не заслугоўвае ніякай павагі і даверу, і, нават, калі майкі сапраўды існуюць, я не магу давяраць гэтаму чалавеку важных заданьняў, пакуль ён не выправіць сваю нулёвую рэпутацыю

Калі дапусьціць, што маек няма і грошай таксама няма (я не хачу ў гэта верыць, але ўсё больш схіляюся, і Дэн сам наводзіць на такія думкі свамі паводзінамі) - мне давядзецца выгнаць яго з фан-клуба (такога яшчэ не здаралася, але нават маё бязьмернрае цярпеньне можа лопнуць).

Такім чынам, я не зьбіраюся траціць на гэтага чалавека больш ні хвіліны свайго часу. Для Дэна застаецца апошні шанец: прыйсьці ў нядзелю ў 12-30 да помніка на Нямізе і аддаць мне пры ўсіх вас сьведках альбо майкі, альбо грошы з тлумачэньнем, што ўсё ж такі адбылося. Чакаем зь нецярпеньнем. І я больш, чым упэўнены, што па-першае, ён гэта прачытае, і, па-другое, я і так вельмі лаяльна паставіўся да яго ў гэтай сітуацыі і даў цэлых два шанцы выправіць сытуацыю.

Cogito ergo sum

mike82Дата: Чацвер, 13 Снежань 2007, 04:11 | Сообщение # 75
Ветэран
Хоть я и не здавал деньги на майки,я понимаю всех тех,и особенно тебя,Veles.Я не много знаком с Б-12,но я уже сделал вывод,какие люди в фан-движении.га фоне тебя,Veles,Ден смотрится таким безответственным,что я даже не понимаю,как ему теперь можно доверять.

Форум B-12 » В-12 » В-12 » Сайт ды форум (Як удасканаліць?)
Страница 5 из 65«12345676465»
Поиск:

Rambler's Top100 Каталог TUT.BY Rating All.BY

Создать сайт бесплатноFan-club B-12 © 2012