Спадарства, вось і амаль што скончылася доўгая безфутбольная паўза.
Па старых і новых заяўках на квіткі просьба турбаваць Юрыуса (+375 29 5595946, +375 25 9072098 ці yurius@tut.by ). Кошт квітка - 7000 (намінал 5000, астатняе збор на супорт), як заўсёды - 21 сэктар.
Забіраем квіткі, якія замаўлялі (телефануем і дамаўляемся "дзе і калі"), а таксама замаўляем новыя праз мыла, альбо СМС (пазначаем неабходную колькасьць квіткоў, сваё імя, кантактную інфу - абавязкова нумар тэлефона).
дизайнер-то есть знакомый - другой вопрос,возьмётся ли он за пиво что-то делать... Но на всякий случай попробовать можно - вдруг возьмётся
господин президент,что вам сниться ночами в нашей дикой стране в сей тревожный момент? господин президент,что они вам кричали,миллион несогласных? наверняка комплимент (с) ддт
Сообщение отредактировал atr - Серада, 31 Сакавік 2010, 08:50
Вось прачытаў на "Свабодзе", вырашыў вылажыць і на форуме аднаго з аб'ектаў размовы. (не палічыце за піяр - не маю дачынення) Імя:: Заўзятар
03.05.2010 21:21
Вітаю, спадар Мілінкевіч! Неяк давялося сустрэць Вас на трыбунах стадыёна Дынама на гульне нацыянальнай сборнай Беларусі па футболу. Ці збіраецеся Вы наведваць гульні нашай каманды ў кваліфікацыі да чэмпіянату Еўропы ў гэтым годзе? Магчыма мяркуецца запрасіць каго з французскіх калег на матч Беларусь-Францыя? Ці знаёмыя Вы з беларускамоўным клубам футбольных заўзятараў нашае зборнай Б-12(бо сустрэць Вас тады давялося ў суседнім сэктары)? Дзякуй.
На жаль, ня часта наведваю спартовыя спаборніцтвы, трэба выпраўляцца. Вельмі хацеў бы зь сябрамі Вашага клюбу пазнаёміцца. http://www.svaboda.org/content/transcript/2033539.html
Sniper, на самом деле выкладывать ентую новость в этой ветке стремновато, может политикой попахивать. Милю, я, конечно, уважаю, но... вы сами все знаете. ТУт еще скоро очередное обострение у самизнаетекого перед выборами начнецца....
- Не шалю, никого не трогаю, починяю примус...
Заўтра можна забраць квіткі ў 18-00 на станцыі метро Пралетарская (толькі тыя, хто папярэдне дасылаў заяўкі. Ад астатніх чакаю яшчэ заяўкі). альбо ўвечары ў Серабранцы.
Cogito ergo sum
Sniper, 26 мая с Израилем на Юни 29 мая с Румынией в Жодино ,начало в 18.00
Even though we try The truth brings us to tears All our words cannot express The joy you brought us through the years