Спадарства, вось і амаль што скончылася доўгая безфутбольная паўза.
Па старых і новых заяўках на квіткі просьба турбаваць Юрыуса (+375 29 5595946, +375 25 9072098 ці yurius@tut.by ). Кошт квітка - 7000 (намінал 5000, астатняе збор на супорт), як заўсёды - 21 сэктар.
Забіраем квіткі, якія замаўлялі (телефануем і дамаўляемся "дзе і калі"), а таксама замаўляем новыя праз мыла, альбо СМС (пазначаем неабходную колькасьць квіткоў, сваё імя, кантактную інфу - абавязкова нумар тэлефона).
Задача А - скласьці сьпіс ахвотных (як удзельнікаў, так і фанатаў, бо ня ўсе гуляць зьбіраюцца, але плануюць паехаць) Задача Б - сабраць да канца месяца ўступны ўнёсак 150 ойра за каманду
Просьба ўсім зацікаўленым скінуць мне на мыла ліст с пазнакай таго, што хочаце паехаць, і ў якім статусе хочаце паехаць
Cogito ergo sum
цікава,гэта актуальная інфа ці не: http://www.inlviv.info/hostels/hostel_mister/ там па спасылцы яшчэ хостэлаў дзесятак
господин президент,что вам сниться ночами в нашей дикой стране в сей тревожный момент? господин президент,что они вам кричали,миллион несогласных? наверняка комплимент (с) ддт
и это..если учавствовать будем, то форму надо заказать, чтоб не как пленные румыны..
там и так расходов будет нормально, я думаю, на такое дело чуть что наших красных маек Б-12 нежалко будет одеть как на фан-капе когда-то одевали и играли, либо на крайний случай белые АЛФ - может удасться попросить и собрать у людей...
シArtista al numero10®
красные майки не покатят...будем как бомжи в них, по сравнению с остальными...я фотки посмотрел- там все в оригинальной форме своих клубов и сборных играли
мат-это мысли вслух...