Спадарства, вось і амаль што скончылася доўгая безфутбольная паўза.
Па старых і новых заяўках на квіткі просьба турбаваць Юрыуса (+375 29 5595946, +375 25 9072098 ці yurius@tut.by ). Кошт квітка - 7000 (намінал 5000, астатняе збор на супорт), як заўсёды - 21 сэктар.
Забіраем квіткі, якія замаўлялі (телефануем і дамаўляемся "дзе і калі"), а таксама замаўляем новыя праз мыла, альбо СМС (пазначаем неабходную колькасьць квіткоў, сваё імя, кантактную інфу - абавязкова нумар тэлефона).
mike82, Ты прав! Вообще можно паре человеков становиться возле сектора и народу раздавать шарики было бы красиво! А еще человек 4-5 надувать в сторонке будут....
Сообщение отредактировал SoftAnt - Чацвер, 13 Снежань 2007, 12:14
mike82, действительно, когда я увидел с стороны сердце с шариками смотрелось не очень. А вот если будет много шариков интересно как это будет выглядеть. Не факт, что интерестно получиться, но попробовать мона. Только есть тогда вопрос мы тупо шариками бум махать иди выложить что-нить? Если белые шарики в цифрой 12 на красном фоне шариков (как я предлогал с картонками либо бумагой), то не факт, что нас вообще пустят на стадио с красно-белыми шариками
Назавi беларускую мову роднай!
Пачкуля, И после этого перестанет существовать Б-12... На красно зеленый надо, но не все согласяться... А из чего делают ....ленты такие длинные белые???
Сообщение отредактировал SoftAnt - Чацвер, 13 Снежань 2007, 20:16
І Саня правы на сто адсоткаў. Народальбо лянівы ў сваёй масе, альбо закамплексаваны, альбо зусім, я б сказаў, неразумны, каб уцяміць, што зь імі рабіць. А ўвогуле 100 штук у нас зараз ёсьць, га гаступнай гульні можна выкарыстаць. А каб праблем з міліцыяй не было, трэба іх на сектары надуваць))
Cogito ergo sum