Спадарства, вось і амаль што скончылася доўгая безфутбольная паўза.
Па старых і новых заяўках на квіткі просьба турбаваць Юрыуса (+375 29 5595946, +375 25 9072098 ці yurius@tut.by ). Кошт квітка - 7000 (намінал 5000, астатняе збор на супорт), як заўсёды - 21 сэктар.
Забіраем квіткі, якія замаўлялі (телефануем і дамаўляемся "дзе і калі"), а таксама замаўляем новыя праз мыла, альбо СМС (пазначаем неабходную колькасьць квіткоў, сваё імя, кантактную інфу - абавязкова нумар тэлефона).
прикольно сделано - вместо серпантина конфетти. Очень неплохо смотрится (там, правда и серпантин есть), но можно было бы без лент попробовать сделать...
Мы радость в каждый дом приносим Один Четыре Восемь Восемь!
Дарэчы, без серпантына, думаю, канфеці можна будзе і выбіць. Ва ўсялякім разе паспрабаваць. У мяне тут толькі пытаньне тэхнічнага характару: як гэта канфеці выглядае (я маю, нераспакаванае) і якім чынам выкідваецца? Можа хто ведае?
ЗЫ. Класна было пад канфеці пару дымавых шашак запаліць і ўсю гэтую справу фаерамі падсьвяціць))
Ага, конфеті, лента. Ребята, нас не целый сектор! Смотреться это будет просто смешно. 50 человек что-то подбрасывают вверх. РАно нам про это думать.
Динамо Минск!!!!! Жыве! Проблемы с сессией - тебе сюда
Велес для чего делать календарики с фаерами которых мы никогда не палили? вот когда нам разрешат палить, потом это дело сфоткаем, потом и будем на календарики ставить, а пока нужно что-то другое конечно если же хотим выглядеть идиотами в глазах дургих то можно и так уж лучше Булыгу на фоне банера на календарики, плюс ещё чего нить туда аккуратно добавить, к примеру фотку расстяжки для Штанге, майку коенчно всё ИМХО
я имел ввиду аккуратненько в фотошопе наложить фотки одна на одну, если сделать толково будет очень симпотино выглядеть, только опять таки нужен спец по фотошопу
У мяне тут іншая задумка з'явілася, даволі цікаваяадну фотку знайшоў прыкольную , і слоган аразу ў галаве нарадзіўся (з булыгай фотка з аднаго боку прыкольная, але зь іншага - яна нейкая цёмная атрымалася, зярністая, і мы там неяк фігова выглядаем (напэўна, таму, што фотка цёмная, а мы з краю знаходзімся))
Cogito ergo sum
veles, С Булыгой фотка не такая уж и тёмная, плюс осветлить её не проблема, тем более разрешение фотки хорошее, как никак сделана проффотиком и может даже проффотографом=) а вот про эти пустые места я и говорил, что наложить туда других фоток