Veles, назначай час і месца калі табе можна грошы здаць на розу?! Even though we try The truth brings us to tears All our words cannot express The joy you brought us through the years
Так, народ, давайце наконт роз высьветлім адно пытаньне: я думаю, што павінна быць пэўная салідарнасьць у пытаньні эскізу пасьля галасаваньня, бо усіх задаволіць немагчыма. Але я спадзяюся, што ўсе разумеюць, што мы імкнемся да таго, каб выглядаць адзіным чырвоным масівам. Таму я спадзяюся, што мне не давядзецца слухаць штосьці накшталт" Мне гэты варыянт не падабаецца, я яго замаўляць ня буду. Дзіцячы сад нейкі атрымліваецца. На маю думку, адзіным нармальным тлумачэньнем не здаваць на розу можа быць толькі сур'ёзны фінансавы крызіс. Дык што ЗДАЕМ, пакуль ёсьць шанец
Cogito ergo sum
Я там спачатку фотку неяк крыва прымацаваў (у сэнсе, ня тую фотку), потым Ігар заўважыў, дык я паправіў. Каб не было непаразуменьняў, яшчэ раз паглядзіце (правільная фотка вісіць з учорашнягя вечару)
Cogito ergo sum
Кстати думал над идеей одной, вот решил выкинуть. Многие из вас поль3уються напульсниками? Прикольно было бы такие сделать, тока интересно во скока они обойдуться?
Назавi беларускую мову роднай!
конкретно у наших ни разу не видел напульсников, про кого речь? ЗЫ. парень который играл в футбол снами в воскр это друг Саурона, и к нам отношения не имеет