Сустрэцца трэба будзе абавязкова. Думаю, у пачатку лютага. Проста студзень у людзей многіх з сесіяй супадае, нязручна.
А наконт рэпертуара: зараз новых песень дадаваць ня трэба, але я думаю, што калі для гэтага прыйдзе час, то трэба ў Рэпертуар Пагоню Багдановіча, адназначна вельмі моцны твор, і энэргетыка ў яго для стадыёна вельмі пасуе
Вы меня извините, я счас выскажу в противовес. Ничего не имею против данных двух вещей, очень хорошо к ним отношусь, но... Если стремимся отойти от политики, то их пока петь не надо. И не потому что я там боюсь чего-то или кого-то (ОМОН и дубинка), а просто, что эти две песни слишком политизированы. Слишком. Лишнее внимание мусорского ведомства привлекать не стоит, я думаю. И так хватает белых и красных цветов.
Динамо Минск!!!!! Жыве! Проблемы с сессией - тебе сюда
Ну, я не думаю, што песьня палітызаваная. дык Багдановіч - беларускі фашыст, атрымліваецца. А Радзіма - песьня беларускіх нацыяналістаў і фашыстаў, бо яна на беларускай мове......
Проста і матыў класненны ў мяне пад яе ёсьць. Ну, дачакаецца свайго часу
Андрюх, мотив и сами песни мне тоже нравятся, кабы не отпугнуло людей и не притянуло внимание орагнов. Попробывать всё же стоит. Посмотреть как получится как поётся. и т.д.
Динамо Минск!!!!! Жыве! Проблемы с сессией - тебе сюда