nikolay-2008, думаю Караткевiч лухту не напiсаў бы... толькі трэба зразумець што ён меў на ўвазе... Не, як казаў нам на ваенке наш палкоўнік: "Чэсць вы будзеце сваёй дзяўчыне аддаваць, а ў Войску аддаюць воінскае прывітанне!" Шляхціц толькі той, хто любіць Айчыну і жанчыну...
А чэсць - это для меня почти, как "ператрахиваць".
Во-во, тое, што Караткевіч перадаваў словы беларускага шляхціца, які размаўляў па беларуска-польска-расейка-фрацнузкай трасянцы. Дык што гэта зусі ня сьведчыць на карысьць таго, што такая лексыка ў белмове ёсьць
Cogito ergo sum
Народ,мы обязаны её исполнять......она простая до ужаса...пару раз прогоним и потом уже все будут,блин 5 строчек по 2-3 слова -это самое сложное,что я видел...если надо аудио как мясо исполняет могу закинуть
Наперад, Беларусь! Мы дзеля цябе, Зробім усё, што можам у нашай барацьбе. Наперад, Беларусь! Нам адну цябе Не забыць, не кінуць у шчасьці і ў журбе.
VadimKa,извени Вадим забыл уточнить....на сайте последняя....О,Беларусь-моя любовь....да не о Спартаке мы петь обязаны Наперад, Беларусь! Мы дзеля цябе, Зробім усё, што можам у нашай барацьбе. Наперад, Беларусь! Нам адну цябе Не забыць, не кінуць у шчасьці і ў журбе.
А я прапаную яврнуць Гадзючнік. На канцэрце НРМ вельмі класна зайшло, і я падумаў, што варта паспрабаваць. Словы - залатыя, музыка таксама да стадыёна добра пасуе+адносная вядомасьць+калі хтосьці ня ведае, дык кароткі тэкст лёгка запомніць.
Cogito ergo sum