У памятника в парке мы будем пить портвейн, Горилку, ерш и пиво, чтоб мОзги набекрень. Когда же превратимся мы в груду пьяных тел, На улицах устроим кровавый беспредел.
Припев: Не скучай, мистер Лондон, не скучай! Нальем мочи крысиной прямо в твой вечерний чай! Не скучай, мистер Лондон, не скучай! Тебе сегодня скажем мы последнее прощай! Не скучай! Не скучай!
Мы влипли в этот город, в нем по уши сидим, Пока не захлебнулись, давай напьемся в дым. Ах, добрый, старый Лондон, алкаш и кровосос, Сегодня ночью вставим мы фугас тебе под хвост
Припев
От дряхлого Биг-Бена оставим прах и пух, Утопим в Темзе гомиков и передавим шлюх. Хоть лорд, хоть принц Уэльский - пощады не проси, Смотри, бастард, как наши штурмуют BBC.
Припев
А утром, как обычно, захочется блевать, И после будем джиги в развалинах плясать, Опохмелимся спиртом, занюхаем дерьмом И с первым пароходом все в Дублин уплывем.
Вось паслухаў і задумаўся, што спеў будзе добра пасаваць для сектара, мінусы канешне ёсць, але пра іх пакуль не буду. Галоўны ж плюс, акрамя непасрэдна ваяўнічасці спеву і народнай музыкі, гэта прастата: сектар проста падпявае рэфрэнам за споўкмэнам. "Камэлот" - А дзе ж тыя ваяры? (1995) Спеў Тэкст
---------------------- Яшчэ вось на што даўно хацеў звярнуць вашу ўвагу, проста ды папулярна, і хаця ўжо не так актуальна , тым не менш прапаную: Неафіцыйны гімн ЕЎРА 2008
І да кучы. Даўно казаў, што мы ніяк не рэагуем, напрыклад, на замены (можа яшчэ што ўспомніца), думаю з новага сезону трэба гэты недахоп выпраўляць і праводзіць/сустракаць гульцоў апладысментамі. ---------------------- О, і прапаную пры так называемым "дожджыку" замест "гэй" крыцаць "Бе"-"ла"-"русь" (падслухаў у дынамікаў)
Сообщение отредактировал the_Max - Субота, 31 Ліпень 2010, 11:38
насчет трёх черепах, я смотрю,-это личное...не первый раз уже спрашиваешь-
1. это проверенная песня 2. её знает очень много людей 3. все ждут (на играх) когда споук её заведет, и все с удовольствием подхватывают... 4. к футболу вообще эта песня не имеет никакого отношения, она имеет отношение к нашей Родине, со стёбом,конечно, но имеет..а если учесть ,что её заводят на сборной,то ответ на твой вопрос ,мне кажется, очевиден.
AlexG, начнём заводить эту песню, будет тогда и она иметь отношение к футболу, а к Родине она и так имеет не меньшее отношение, причём без всякого стёба. Единственный момент возможно стоит переделать, это про Литву, хотя я лично в этом нужды особой не вижу. Вообще, по всем пунктам можно спорить, но я в принципе сейчас речь не про "черепах" веду. Я предлагаю другую песню, и не вместо уже исполняемых, её и буду обсуждать. Просто хотел сказать, что, по-моему, песня и не должна быть как-то сильно связана с футболом, достаточно просто патриотического содержания.
Единственный момент возможно стоит переделать, это про Литву,
Бачыш, усёт-кі перарабіць трэба. На мой погляд, калі зрабіць класны тэкст на футбольную тэматыку, гэта быў бы выдатны беларускі "адказ" так званай "Атамнай бомбе".
televital, я сказаў "магчыма трэба" Дапрацоўваць тэкст можна, але якасна гэта зрабіць не так проста, таму я лічу, што калі прымаць гэты спеў, то без змяненняў. Увогуле, нам, фанатам зборнай, нашмат прасцей, чем клубным, бо якасных вершаў, песень і г.д. на патрыятычную тэматыку дастаткова шмат, каб не выдумляць нізкаякасную фігню і тыбзіць зарады адзін ў аднаго, а футбола тычыцца яны могуць выключна як напісаў Саша ў п.4. Што тычыца "Літвы", то я за тое, каб называць рэчы сваімі імёнамі, і зноў жа пакінуць усё так як ёсць, але гэта асабіста маё меркаванне, бо большасць хутчэй за ўсё гэтага не зразумее. І яшчэ раз хачу падкрэсліць, што прапаноўваю гэтую песню выключна з-за прастаты яе выканання натоўпам, а гэта ў нашай справе вялікі-вялікі плюс.
the_Max, тэкст невядомы 90 адсоткам сэктару, ды й астатнія ня ведаюць яго на памяць. Таму, калі рытм выдатны, чаму б не прыдумаць словы? А наконт графаманства, дык і Марсэльезу прыдумаў ня член Французскай акадэміі. Ну й апошняе, з чаго ты ўзяў, што на гульні зборнай беларускія заўзятары пачнуць усхваляць Літву?
Сообщение отредактировал televital - Панядзелак, 02 Жнівень 2010, 00:02
televital, добра, скажам так, я перарабляць тэкст не буду, бо ведаю, што наўрад ці ў мяне што атрымаеца, але калі, хто-небудзь прыдумае што прыстойнае, то я не супраць. Усхваляць Літву? Так я і выразіў сумнеў на гэты конт. Магу толькі адказаць чаму я буду ўхваляць, адказаць словамі Багдановіча:
Старадаўняй Лiтоўскай Пагонi Не разьбiць, не спынiць, не стрымаць.
ну, толькі прыметнік "старадаўняя" адносіца да "Пагоні", а не да "Літвы" Карацей, я так разумею, асноўную думку ты зразумеў і падрымліваеш: рытм і мелодыя добра пасуе для выканання сектарам, а ўсё астатняее ўжо дэталі?
ЗЫ. Ну і Літва - гэта мы, калі не верыш, спытай у ОКІ.
Сообщение отредактировал the_Max - Панядзелак, 02 Жнівень 2010, 22:57