Я выдатна ведаю ангельскую мову і трохі па-нямецку магу (зараз вучу, дык што праз год будзе яшчэ лепей:))). Дык што гэта магчыма. Праблема пакуль што ў акрэдытацыі. Але мы з Ігарам зараз над гэтым працуем. Я думаю, што важна яшчэ запісваць наш супорт на відэа, каб, па-першае, з'явіліся цікавыя відэафайлы на сайт павесіць, па-лругое, каб можна было ацаніць нашы дзеяньні і прааналізаваць памылкі.
Cogito ergo sum
Ну, як таксама пра гэта думаў. Але камеру я думаю паставіць на сектары, каб яна была на нашым баку агароджы. Так надзейней і нас лепей бачна. Яшчэ падумаем над варыянтамі
Cogito ergo sum
У мяне лічбавая, але піша на DV-касэты, пераганяць не праблема(1 гадзіну пераганяю ў ДВД звычайна за ноч), праблема апрацаваць да нейкага роліка- часу звычайна не хапае.
Ны дык, Віталь, застаецца знайсьці трыногу (калі ня вельмі страшна) - і будзем здымаць)) Але так трохі небясьпечна ўсё ж, каб хто не зваліў, давядзецца табе значыць аператарам пабыць, перыядычна спускацца і здымаць нас. А ўвогуле трэба прадумаць, як нармальна камеру можна замацаваць, на нас зафіксаваўшы. Проста сумняваюся, што хтосьці захоча траціць час баленьня і прагляду футболу на тое, каб стаяць і здымаць
Cogito ergo sum
Тем более ещё и человека поставить там. Если в Борисови или в други городах это проще сделать (ментов там меньге, люди другие), то у нас на Динамо практически анриал. Да и что для этого нужно тоже мы не знаем. Аккредитация! А для неё, что нужно. Было бы просто, то каждый бы ставил камеру и снима себя и свою компанию).
Динамо Минск!!!!! Жыве! Проблемы с сессией - тебе сюда
Народ, вы праблему зрабілі з пустога месца...Камеру проста можна паставіць унізе, калі міліцыі, каля агароджы, на самім сектары. Ніякіх прэтэнзій ня будзе. Там ракурс, канешне, не такі класны, як зь бегавой дарожкі, але затое абсалютна без праблем мы гэта зробім. Я ж кажу: зараз адна праблема - знайсьці камеру (ну, Віталь, здаецца, тут згодны падсабіць) і прадумаць, як яе нармальна можна замацаваць. ЗЫ Можа міліцыю папросім нас паздымаць)) За піва, канешне
Cogito ergo sum