Паважаны госьць. Вы зайшлі на сайт фан-клуба зборнай Беларусі "В-12". Поўную інфармацыю пра то, хто мы такія і што мы такое, можна знайсьці ў разьдзеле сайта "Пра В-12". Калі ў вас усё роўна застаюцца пытаньні, пішыце іх тут.
Cogito ergo sum
4.3. Розы вырабляюцца толькі для зарэгістрараваных удзельнікаў фан-клуба (у асобных выпадках - для набліжаных для фан-клуба людзей, таксама вызначаецца каардынатарам).
Прабачце, калі ласка, ці з'яўляюся я набліжанай асобай да фан-клюба? І, калі адказ станоўчы, колькі для мяне будзе каштаваць ружа? Судьба играет человеком, а человек играет на трубе...
У меня просьба- вы немогли бы больше информации подать в разделе про В-12.Непонятна какова структура фан клуба(кто лидер или мот у вас совет какой?, как производятся внутри клубные решения, ),в статутах могут ли произойти изменения?
Лидер и координатор - Совет (условно) - участники фан-клуба
Quote (elvin)
кто лидер или мот у вас совет какой
Лидер и координатор - пользователь Велес, в миру Андрей. Все необходимые контакты в соответсвующем разделе сайта. Есть группа людей, условно назовём её - Совет, которая решает все вопросы организациооного характера, а также разрабатывает пути развития фан-клуба. В эту группу может войти любой желающий, только для этого нужно быть больше, чем активным участников фан-клуба. Надо принять на свои плечи ряд организационой работы.
Quote (elvin)
как производятся внутри клубные решения
Читай выше. Кроме этого каждый может высказать своё мнение по любому вопросу. Наиболее спорные вопросы решаются голосованием на реальной встрече. Участие могут прининять все желающие участники фан-клуба.
Прывітанне! У мяне некалькі пытанняў. Я не з Менску, а па-за яго межамі на 250 км., і таму ніяк не здолею з'яўляцца на розныя мерапрыемствы (такія як трэніроўка і інш.), акрамя гульняў (а хатніх гульняў я не прапускаў з 2002 года, акрамя за форс-мажорамі, такімі як армія, адмена цягніку у самы апошні момант). Але за Вамі даўно назіраю і ведаю ваш рэпертуар і наогул трошкі ведаю пра клуб. Так вось у мяне такое пытынне: Ці магу я уступіць на такіх высновах у клуб Б-12 (пра адлічэнні таксама згодны). І другое пытанне: Ці магу я набыць клубную атрыбутыку. А на конт дудак дык сам неразумею тых хто прыходзіць на стадыё падудзець, ці ім дастаўляе радасць выходзіць пасля гульні з башкой шырэй плечаў. ААА Жадаю к Вам, там на вушы дудзець нябудуць! Прабачце за адступленне.
КАЖДЫЙ ХОТЕЛ БЫ БЫТЬ РЕЖИСЁРОМ СВОЕЙ ЖИЗНИ - ВЕДЬ НАША ЖИЗНЬ КИНО... В.ЦОЙ - ЖИВ
Народ, вы чытайце першы пост тэмы, калі ласка. Вось Трэвар ужо лухту пасьпеў напісаць, хаця ўвогуле пісаць тут не мае права (лішнія пасты тру, выбачайце)
Атрыбутыка ёсьць гатовая, роза стопудова, майка - залежыць ад тваіх габарытаў. Наконт уступленьня чакаю цябе ў асе ці ў ЛС.
Mazyrka, тэлефануешь Велесу і вырашаеш з ім гэтае пытанне асабіста. Толькі ружу наўрацці адбудзецца набыць. Мы вырашылі, што іх могуць набыць толькі ўдзельнікі фан-клуба, ці набліжанныя да клуба людзі. Бо руж вельмі мала.