Паважаны госьць. Вы зайшлі на сайт фан-клуба зборнай Беларусі "В-12". Поўную інфармацыю пра то, хто мы такія і што мы такое, можна знайсьці ў разьдзеле сайта "Пра В-12". Калі ў вас усё роўна застаюцца пытаньні, пішыце іх тут.
Cogito ergo sum
veles, 1) Фан-клуб даст мне больше возможности общаться с фанами 2) Ездить свами за люьимой командой по городам Беларуси( когда подрасту може и по странам). Что я могу дать фан-клубу: 1) Я могу рисовать баннеры ( потому как хорошо рисую) 2) Активно поддерживать нашу сборную
Наперад Беларусь!!!
Ro1s,разногласий не будет,если ты не будешь ярко показывать свою точку зрения,а т.к. у нас аполитическая организация,то никаких лозунгов и т.п. мы не выдвигаем.....
Наперад, Беларусь! Мы дзеля цябе, Зробім усё, што можам у нашай барацьбе. Наперад, Беларусь! Нам адну цябе Не забыць, не кінуць у шчасьці і ў журбе.
Парниша, приходи на стадион и не дури головы здесь, всем все равно кто ты и какие у тебя взляды на жизнь и на людей, и сколько тебе лет. Приходи и болей, все только за приход новых активных людей. Дерзай Пусть мечты поглотят вашу жизнь, а не жизнь поглотит ваши мечты
ChikisT-GRODNO, ну, я, будучи студентом, тоже гонял и в Гродно и в Брест на матчи сборной. Не так уж они и часто случаются! Билеты достать поможем!
- Не шалю, никого не трогаю, починяю примус...
ChikisT-GRODNO, што ты так перажываеш? Большасьць тых, хто ўпершыню прыходзіць на сектар нікога там не ведаюць. ТАк што нічога страшнага не адбудзецца. Тым больш іншыя гарадзенцы таксама катаюцца за зборную. Спадзяюся, яны табе дапамогуць.
Сообщение отредактировал Конь - Нядзеля, 05 Чэрвень 2011, 00:53